21-03-2020 RPC Promens Jagtenberg behaald wederom het BRC-IoP certificaat met A-status.

Woensdag 13 maart 2020 heeft bij RPC Promens Jagtenberg weer de herkeurings-audit plaatsgevonden t.b.v. de BRC-IoP. Voor deze audit, waarbij de normering strenger was dan voorgaande jaren, is wederom een A-status behaald. Uiteraard een resultaat waar zeer hard voor gewerkt is door alle medewerkers binnen de organisatie en waar wij met z’n allen weer zeer trots op zijn.

RPC Promens Jagtenberg produceert reeds vele tientallen jaren verpakkingen voor o.a. de voedselverwerkende industrie. Middels deze verlenging van de A status bewijst RPC Promens Jagtenberg zijn positie als toeleverancier voor de voedselverwerkende industrie.

Ook deze keer gaan wij er vanuit dat de verlenging van deze certificering voor u een reden te meer is om een nauwe samenwerking te continueren of juist aan te gaan.

Mocht er behoefte zijn aan nadere informatie dan kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Overname H. Jagtenberg Plastics BV door RPC Group

Onze doorlopende ambitie om te groeien, te ontwikkelen en onze kwaliteit te verbeteren, heeft tot gevolg gehad dat wij onze verschillende strategische mogelijkheden kritisch onderzocht hebben. De diverse veranderingen in de kunststofmarkt en het borgen van de continuïteit en gezondheid van onze organisatie Jagtenberg Beheer, waaronder Henk Jagtenberg Plastics BV, Jagtenberg Packaging BV, Jagtenberg Plastics GmbH en Robinplast bvba vallen, heeft ons doen besluiten om niet zelfstandig verder te gaan. Als gevolg van dit besluit en aansluitend op een lange en degelijke voorbereiding, zijn wij content u te informeren dat wij met ingang vanaf heden onderdeel zijn van de RPC Group.

Ondanks dat dit besluit niet eenvoudig was hebben wij in de RPC Group de organisatie gevonden die goed bij ons past. De RPC Group is al decennialang  gespecialiseerd in de productie van kunststof producten en is leidend in productdesign en productontwikkeling.

Deze overname brengt geen veranderingen met zich mee en onze samenwerking met klanten en leveranciers blijft zoals deze is. Onder dezelfde naam en met dezelfde gegevens.
Uiteraard zullen wij op korte termijn binnen de RPC Group gebruik gaan maken van de mogelijkheden om onze kennis, know how en capaciteit te optimaliseren. Daarnaast zullen de al eerder in juni gecommuniceerde en in gang gezette organisatorische ontwikkelingen verdere doorgang vinden.

Wat wel verandert is de aanwezigheid van de heer Jagtenberg. Sinds ruim een jaar is de heer Jagtenberg in een adviserende functie al meer op de achtergrond actief en minder in de dagelijkse operatie. De overname door de RPC Group brengt met zich mee dat de heer Jagtenberg zich op korte termijn volledig zal terugtrekken.

Wij zijn er van overtuigd dat de overname onze continuïteit en ambities borgt. We zien dan ook zeer uit naar de toekomst die voor ons ligt waarbij wij een ieder nog beter van dienst kunnen zijn door gebruik te maken van de bij ons nieuw aanwezige expertise. Namens ons team en onze nieuwe eigenaar, de RPC Group, zien wij uit naar de voorzetting van onze prettige en duurzame relatie.

                                                                                                     

                                       

Available from 17th June 2016  >  20L jerrycan HW16 air-vent

Capacity (ml): 20000                                         

Topfill (ml) 2280

Dimensions (LxWxH): 399x 232 x 336              

Weight (gr):1050            

Neck size: D61 / 28                                           

UN approved : some available

Max. label area (WxH): 275 x 215                     

Visibility line: Yes

No. per euro pallet (pc): 80                                

Type: HW16

Pre-orders can be sent to sales@jagtenberg.nl

 

18-02-2015 Alweer voor het vierde jaar op rij heeft Jagtenberg Plastics het BRC-IoP certificaat met A-status behaald!

Woensdag 18 februari 2015 heeft bij H. Jagtenberg Plastics B.V. weer de herkeuringsaudit plaatsgevonden t.b.v. de BRC-IoP. Het resultaat mag er zijn: Het BRC-IoP certificaat is wederom behaald met een A-Status. Een resultaat waar wij met recht zeer trots op zijn.

Download hier het BRC-IoP certificaat

 

01-01-2015 Uitbreiding warehouse gerealiseerd!

Het afgelopen jaar is er zeer hard gewerkt aan de uitbreiding van ons warehouse op onze productielocatie in Nederland.

Door toevoeging van ca. 5.500 m2 is de totale opslag binnen onze vestiging in Heerewaarden ca. 30.000 m2 geworden. Hiermee hopen wij u als

klant nog beter van dienst te kunnen zijn met betrekking tot just in time leveringen en zijn wij in staat onze voorraden op peil te houden.

Samen met de uitbreiding van onze loading docks kunnen wij zorgen voor een snellere handling van binnenkomende en uitgaande goederen.